- Jeugdraad schrijft adviezen - Fuifinformatiesessie - Volgende jeugdraad


Infrastructuur jeugdhuis 10R20 (’t Hof)
 
Op de algemene vergadering van donderdag 22 december 2011 drukten enkele leden van jeugdhuis 10R20 hun bezorgdheid uit over de staat waarin hun infrastructuur, gelegen in zaal ’t Hof, zich bevindt. Er zijn een heel aantal problemen aan de lokalen die het jeugdhuis huurt van de stad. De leden van de jeugdraad willen het stadsbestuur vragen om hiervoor dringend een oplossing te zoeken.  Als jeugdraad zijn we verheugd dat er na verschillende vragen en adviezen van het jeugdhuis en de jeugdraad dat er een overleg gekomen is met het jeugdhuis over hun infrastructuur,  en dat er schot in de zaak komt. Het volledige advies vind je terug op http://www.jeugdraadherentals.be .
 
 Maandag 6 februari fuifinformatiesessie
 
De jeugddienst en de jeugdraad houden een fuifinformatiesessie voor iedereen die wel eens een fuif of een optreden organiseert. Sprekers van politie, Volksgezondheid en de dienst noodplanning van de stad vertellen er alles over de wetgeving op alcohol, decibels, bewaking en (brand)veiligheid. De informatieavond vindt plaats in de Lakenhal op maandag 6 februari om 19.30 uur.
 
Volgende Jeugdraad
 
Ben je tussen 16 en 35 jaar en heb je toffe ideeën of zijn er problemen die we moeten aanpakken? Aarzel dan niet om eens langs te komen op de volgende jeugdraad op donderdag 2 februari om 19u30 @ Stedelijke Jeugddienst.  Heb je nog vragen of bedenkingen, dan kan je steeds terecht bij info@jeugdraadherentals.be